Log in

Cookies must be enabled in your browserHelp with Cookies must be enabled in your browser
Some courses may allow guest access

Is this your first time here?

Kedves Olvasó!

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 „A Te pénzed-a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld! A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára” című projekt során kifejlesztett digitális weblapon. 

Honlapunkat a középiskolákban tanuló 14-18 éves diákok részére dolgoztuk ki. Számukra olyan ismereteket adunk át, amelyek segítségével képesek felkészülni arra, hogy önállóan átgondolják saját hétköznapi pénzügyi helyzeteiket, és fel tudjanak készülni a pénzzel való tudatos gazdálkodásra, az életünkben időnként előforduló pénzügyi útvesztőkből való kijutásra.

Célunk, hogy a PÉNZÉRTŐ digitális taneszköz alkalmazásával a pénzügyek, a gazdasági élet területéről érkező híreket, információkat át lehessen gondolni, megfelelően értékelni, mind saját személyes, mind a családi környezetben megalapozott következtetésekre jutni. A tananyagot feldolgozó diákok a pénzügyi tudatosságuk fejlesztése során gyarapítják a mindennapi pénzzel kapcsolatos fogalmakról ismereteiket, megértik a pénzügyi folyamatokat és összefüggéseket, képesek felnőtt korukban a befektetéseikhez, megtakarításaikhoz, hitelek felvételéhez megalapozottabb döntéseket hozni.

A tananyag alkalmas arra, hogy belőle kiemelt részeket a tanórákon is fel lehessen dolgozni. A mindenki számára biztosított internetes hozzáférés lehetővé teszi a pénzügyi "önképzés"-t. 

Fontos, hogy tudatosan, PÉNZÉRTŐ-ként alakítsuk ki mindennapi életünket.

A honlap eredményes használatához sok sikert kívánunk:

Szügyi Györgydr. Nemeskéri Gyula

elnök-vezérigazgató

Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ

www.euromenedzser.hu

Ügyvezető igazgató

Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft

www.ergofit.hu