Belépés

a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiketSúgó ehhez: a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiket
Egyes kurzusok megengedhetik vendégek belépését

Most van itt először?

Kedves Olvasó!

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 „A Te pénzed-a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld! A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára” című projekt során kifejlesztett digitális weblapon. 

Honlapunkat a középiskolákban tanuló 14-18 éves diákok részére dolgoztuk ki. Számukra olyan ismereteket adunk át, amelyek segítségével képesek felkészülni arra, hogy önállóan átgondolják saját hétköznapi pénzügyi helyzeteiket, és fel tudjanak készülni a pénzzel való tudatos gazdálkodásra, az életünkben időnként előforduló pénzügyi útvesztőkből való kijutásra.

Célunk, hogy a PÉNZÉRTŐ digitális taneszköz alkalmazásával a pénzügyek, a gazdasági élet területéről érkező híreket, információkat át lehessen gondolni, megfelelően értékelni, mind saját személyes, mind a családi környezetben megalapozott következtetésekre jutni. A tananyagot feldolgozó diákok a pénzügyi tudatosságuk fejlesztése során gyarapítják a mindennapi pénzzel kapcsolatos fogalmakról ismereteiket, megértik a pénzügyi folyamatokat és összefüggéseket, képesek felnőtt korukban a befektetéseikhez, megtakarításaikhoz, hitelek felvételéhez megalapozottabb döntéseket hozni.

A tananyag alkalmas arra, hogy belőle kiemelt részeket a tanórákon is fel lehessen dolgozni. A mindenki számára biztosított internetes hozzáférés lehetővé teszi a pénzügyi "önképzés"-t. 

Fontos, hogy tudatosan, PÉNZÉRTŐ-ként alakítsuk ki mindennapi életünket.

A honlap eredményes használatához sok sikert kívánunk:

Szügyi Györgydr. Nemeskéri Gyula

elnök-vezérigazgató

Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ

www.euromenedzser.hu

Ügyvezető igazgató

Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft

www.ergofit.hu